Mukana tukemassa

Ääni Lenille on ääni inhimilliselle otteelle ja rautaiselle kokemukselle. Aivan erityisesti Leni tunnetaan tinkimättömästä työstään vammaisten oikeuksien ja erityislasten puolesta.

Atte Harjanne

Kansanedustaja (vihr.), Helsinki, Vihreän eduskuntaryhmän pj

Olen jo lähes 20-vuotisen poliittisen urani aikana ehtinyt tavata monenlaisia ihmisiä ja tehnyt heidän kanssaan töitä. Lenin kanssa se luonnistui heti. Hän on upean määrätietoinen ja erittäin yhteistyökykyinen. Lisäksi hän on aina heikompien puolella, mikä tekee hänestä hienon oikeudemukaisuuden puolesta puhujan. Nurmijärveläisille olisi jälleen etuoikeus saada hänenlaisensa sinnikäs edustaja eduskuntaan. Leni varmasti tekee sen – mitä lupaakin!

Päivi Meros

Nurmijärven entinen konkaripoliitikko(vihr.), tapahtumatuottaja (YAMK)

Minulla on ollut ilo työskennellä Lenin kanssa hänen toimiessaan erityislastentarhanopettajana sekä olen myös saanut tehdä hänen kanssaan yhteistyötä autististen nuorten asioissa. Leni tekee työtään aidosti, suurella sydämellä huomioiden jokaisen ihmisen perusoikeudet. Hän jakaa tietotaitoaan muille edistääkseen lasten ja nuorten hyvinvointia. Arvostan hänen sisukkuuttaan viedä asioita eteepäin monella eri sektorilla ja toivonkin, että Leni saa kuntavaaleissa luottamuksenne tehdessään tärkeää työtä meidän jokaisen nurmijärveläisen parhaaksi.
Paula Trap-Holm

Lastenhoitaja, Nurmijärvi

Arvostan Lenin työtä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa. Hän puolustaa heikompien kansalaisten oikeuksia ja on varmasti oikea ihminen ajamaan esimerkiksi uuteen SOTEen liittyviä asioita opetustoimen asiantuntijuuden rinnalla. Suosittelen lämpimästi Leniä päättämään kunnan asioista.
Erja Sandberg

Kasvatustieteen tohtori, Salo