Kaikessa elämän huiskeessa on jäänyt tällainen arvokas asia tänne blogiin kirjoittamatta ja ansaitut kiitokset esittämättä.
Nurmijärven kunnanvaltuuston 23.3.2022 pitämän kokouksen aluksi vietettiin juhlallinen hetki, kun jaettiin 6.12.2021 Tasavallan Presidentin myöntämät ansiomerkit.
Olen saamastani tunnustuksesta äärimmäisen otettu. Minulle myönnettiin Suomen Leijonan Ritarikunnan ansioristi. Kiitän lämpimästi Nurmijärven kuntaa tämän tunnustuksen esittämisestä.
Puheessaan valtuuston puheenjohtaja Kallepekka Toivonen sanoi muun muassa näin: ”Sinun sydämen asia ylitse kaiken on varhaiskasvatus, erityislasten ja vammaisten oikeudet. Heidän puolestaan olet tehnyt uupumatonta työtä”.
Ihan yksin en olisi tätä tunnustusta saavuttanut.
? Kiitos läheisilleni ja ystävilleni, jotka olette tehneet matkaa kanssani tukemalla niin arjessa kuin vaalityössä.
? Kiitos ihanat vihreät ystävät sekä Nurmijärvellä että kautta koko Suomen. Yhteistyö ja yhteiset arvot kanssanne inspiroivat ja antavat voimaa tehdä työtä yhteisten asioiden hyväksi.
? Kiitos kaikille Nurmijärven valtuustosalissa näinä vuosina istuneille valtuutetuille ja viranhaltijoille. Kanssanne on ilo tehdä työtä paremman Nurmijärven puolesta.
? Ja erityisesti kiitos teille nurmijärveläiset, jotka olette äänestämällä minua ja antamalla luottamuksenne, mahdollistaneet työni tämän ansiomerkin eteen.
Näytä kävijätiedot
Mainosta julkaisua
56
5 kommenttia
Tykkää

Kommentti
Jaa